Cégünkről

A Konfekcionáló Gép Kft.

Cím:  Hungary 6230 Soltvadkert   Bajcsy-Zs. u 41.
Adó szám: 23736852-2-03
Cégjegyzékszám: 00-09-123730
Több mint 12 éve állunk a PE, PP fólia feldolgozó Cégek rendelkezésére termelőberendezéseinek karbantartásában. Főleg motorok fordulatszám szabályzásában, és fűtések hőmérséklet szabályzásában tudunk segíteni, de kisebb lakatos feladatok, és forgácsolási munkákat is elvégzünk.
A  saját gyártmányú IMB ill. KON típusú tasak, táska, zsák konfekcionáló berendezésünkből már több mint 200 üzemel az országban, és külföldön a termelő egységek nagy megelégedettségére, segítve feladataik gyors és magas minőségi színvonalú teljesítésében.

Munkatársaink:

Ivanics László – Ügyvezető (Villamosmérnök)
Martin Imréné – Irodavezető
Binkl Ferenc- Forgácsoló

A Cégünk berendezéseit nem csak más vállalatok használják, hanem  Nagyváradon a Framopack s.r.l. termelő üzemében saját magunk teszteljük azokat, és végzünk velük termelő tevékenységet.

Itt azok megtekinthetőek, és kipróbálhatóak.  Az álltalunk használt technológíák más termelői ágazatban is sikeresen felhasználhatóak gépek gyártásában, felújításában, azok korszerűsítésében.

Vállalunk meglévő tervdokomentáció alapján gép-, berendezés gyártását. Vállalunk vezérlő elektronika gyártását  saját tervezés alapján, vagy már meglévő elektomos terv-dokomentáció alapján.  Jelenleg 11  fővel dolgozunk . a gépjavítások egyrészt a megrendelők telephelyén, másrészt a Soltvadkerti telephelyünkön történik. Üzletünk raktára is itt található.